12neakentra.png

Ο Εκπαιδευτικός ´Ομιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ σε συνεργασία με την εταιρία Συμβούλων Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού Human Asset, θέτουν υποψηφιότητα ανάληψης έργου στο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης για ένα ερευνητικό πρόγραμμα που θα εκπονήσει ο ανωτέρω οργανισμός.

Για το λόγο αυτό ζητούνται άμεσα στελέχη που πληρούν τα παρακάτω κριτήρια προσόντων για να αναλάβουν αμειβόμενη ερευνητική εργασία.

Εφόσον κάποιοι από εσάς ενδιαφέρονται και πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις συμμετοχής, παρακαλείστε να μας στείλετε έως και την Κυριακή 21/9/2014 το αντίστοιχο βιογραφικό σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  με τον κωδικό: ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤ.

Όλοι όσοι θα στείλουν την υποψηφιότητα τους θα λάβουν έγγραφη απάντηση από την Κεντρική Διοίκηση του Ομίλου.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ:

1.  Δύο (2) στελέχη με πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών και μεταπτυχιακό τουλάχιστον 1-ετούς φοίτησης, τα οποία να διαθέτουν 5-ετή τουλάχιστον επαγγελματική εμπειρία (μπορεί να είναι και πανεπιστημιακή ή ερευνητική) στην θεματική ενότητα 1 - «Νεότερη Ελληνική Ιστορία και Πολιτισμός», που ενδεικτικά μπορεί να περιλαμβάνει περιεχόμενο από μια ή περισσότερες (υπο)περιοχές όπως π.χ. μουσική, χορό, τέχνες, αρχιτεκτονική, λογοτεχνία, γλώσσα κ.ά.

2.  Δύο (2) στελέχη με πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών και μεταπτυχιακό τουλάχιστον 1-ετούς φοίτησης, τα οποία να διαθέτουν 5-ετή τουλάχιστον επαγγελματική εμπειρία (μπορεί να είναι και πανεπιστημιακή ή ερευνητική) στην θεματική ενότητα 2 - «Αρχαία και Βυζαντινή Ιστορία και Πολιτισμός», που ενδεικτικά μπορεί να περιλαμβάνει περιεχόμενο από μια ή περισσότερες (υπο)περιοχές όπως π.χ. αρχαιολογία, αρχιτεκτονική, κοινωνικές τάξεις στην αρχαιότητα, πολιτική, αρχαίο θέατρο κ.ά.

3.  Ένα (1) στέλεχος, το οποίο να διαθέτει πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και 3-ετή τουλάχιστον σχετική επαγγελματική εμπειρία στην ανάπτυξη εκπαιδευτικών σεναρίων (π.χ. εικονικές συλλογές ή/και αφηγήσεις)

4.  Δύο (2) στελέχη, τα οποία να είναι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με 4-ετή τουλάχιστον διδακτική επαγγελματική εμπειρία στη θεματική περιοχή 1 «Νεότερη Ελληνική Ιστορία και Πολιτισμός». (τουλάχιστον το ένα στέλεχος θα είναι στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση)

5.  Δύο (2) στελέχη, τα οποία να είναι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με 4-ετή τουλάχιστον διδακτική επαγγελματική εμπειρία στη θεματική περιοχή 2 «Αρχαία και Βυζαντινή Ιστορία και Πολιτισμός». (τουλάχιστον το ένα στέλεχος θα είναι στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση)