ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ@HOME - Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ | Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης
Follow
ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ: Κάνε την εγγραφή σου & κέρδισε ΜΙΣΟ ΜΗΝΑ ΔΩΡΟ Περισσότερα
Toggle Bar

Διαδικτυακό Μάθημα από οποιοδήποτε σημείο

Που απευθύνεται το Διαδικτυακό Μάθημα; Περισσότερα...

Ψηφιακή πλατφόρμα Artemis

Η νέα εποχή της Διαδικτυακής Μάθησης Περισσότερα...

Γνώμες και σχόλια μαθητών μας

Δείτε τι λένε όσοι μας εμπιστεύτηκαν Περισσότερα...

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κοινωνικά δίκτυα

Ακολουθήστε μας

Πώς γίνεται το μάθημα;

Καλώς Ήρθατε στο Διαδικτυακό μας Φροντιστήριο!

Το Διαδικτυακό μας Φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ@HOME είναι η απόλυτη προσομοίωση φυσικού φροντιστηρίου. Δίνει την δυνατότητα σε όλους τους μαθητές της χώρας, όπου και αν κατοικούν να μπορούν να επιλέξουν ποιότητα στην εκπαίδευση και το εγγυημένο σύστημα επιτυχίας ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ από την άνεση του προσωπικού τους χώρου.

Είναι μια πρωτοποριακή υπηρεσία φροντιστηριακής υποστήριξης και ενίσχυσης μαθημάτων για παιδιά και εφήβους.

Απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικού, Υποψήφιους Προτύπων, Γυμνασίου, Λυκείου και Απόφοιτους και παρέχεται σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας που δεν υπάρχουν προς το παρόν φυσικά Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, (χωριά, πόλεις, νησιά, σε ακριτικές και παραμεθόριες περιοχές) καθώς και σε μαθητές που έχουν κινητικά προβλήματα ή δυσκολία μετακίνησης λόγω του τόπου διαμονής και κατοικίας τους.

Πρωταρχικός μας στόχος και επιδίωξη του Διαδικτυακού Φροντιστηρίου - ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ@HOME, ήταν και παραμένει για εμάς η "Εμπειρία Μαθητή" (Student Experience):

Θέλουμε δηλαδή, οι 100δες μαθητές που μας επιλέγουν από όλη την Ελλάδα για να κάνουν μαζί μας διαδικτυακά μαθήματα, να νιώθουν ότι βιώνουν ένα κανονικό μάθημα ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ (με βιωματική μέθοδο και συμμετοχική διδασκαλία εκπαίδευσης), σαν να βρίσκονταν δηλαδή μέσα σε ένα από τα Φροντιστήρια μας που λειτουργούν σε όλη την Ελλάδα, σε κανονική τάξη μαθημάτων (στην ψηφιακή), με τους συμμαθητές τους, τους καθηγητές τους και φυσικά με την απαράμιλλη ποιότητα εκπαίδευσης που μόνο ο μεγαλύτερος φροντιστηριακός οργανισμός μπορεί να τους προσφέρει!

Έχετε απορίες; Δείτε τις συχνές ερωτήσεις-απαντήσεις μας!

Έγινες πλέον Φοιτητής;

Η επαφή μας δεν τελειώνει εδώ! Είμαστε κοντά σου σε κάθε Εξεταστική με την απαραίτητη Υποστήριξη! Επικοινώνησε μαζί μας γιατί η Στιγμή σου είναι Τώρα!

Ενδιαφέρομαι...

Αγγλικά για τους μαθητές μας

Τα ΑΓΓΛΙΚΑ στο Diakrotima@Home έγιναν Διαδικτυακή Υπόθεση και οι Μαθητές μας υποστηρίζονται και στην Εκμάθηση Αγγλικών σαν πρόσθετο μάθημα στο Πρόγραμμα Σπουδών τους.

Μάθετε περισσότερα...