Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την ένταξη του κυρίου Γιώργου Λουλακά στο διευθυντικό σχήμα του Φροντιστηρίου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ και του Κέντρου Μελέτης AFTER SCHOOL στο Περιστέρι Νέα Ζωή, το οποίο βρίσκεται επί των οδών Πελασγίας και Παπαδιαμάντη 2.
Ο κύριος Λουλακάς, έμπειρος μαθηματικός στο χώρο του, έρχεται να προστεθεί στο ήδη επιτυχημένο management team του κέντρου, το οποίο αποτελείται από 3 ικανούς και αξιόλογους εκπαιδευτικούς του Ομίλου μας, τις κυρίες Κατερίνα Βρεττού και Ελένη Κουνέλλα και τον κύριο Θεοδόση Γκελτή. Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία στο έργο τους και καλή σχολική χρονιά!
Το εκπαιδευτήριο συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του για υποστήριξη μαθητών δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου.
✅ Πληροφορίες και εγγραφές :
☎️ 210 5730419
🌏 www.diakrotima.gr
Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Όμιλος Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ είναι η μεγαλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία ιδιωτικής εκπαίδευσης franchise στην Ελλάδα σήμερα και η μοναδική που διαθέτει 8 Επιχειρηματικά Βραβεία Αλυσίδων Franchise (FRANCHISE BUSINESS AWARDS), 2 Πιστοποιήσεις Ολικής Ποιότητας (ISO 9001 & ΕΛΟΤ 1433) καθώς και 3 κορυφαία Βραβεία Εκπαίδευσης (Gold 2019, Silver & Bronze 2021) που έλαβε από την ακαδημαϊκή κοινότητα για τις Βέλτιστες Πρακτικές που εφαρμόζει στην Εκπαίδευση, από τον ετήσιο θεσμό Αριστείων Εκπαίδευσης Ελλάδος (EDUCATION LEADERS AWARDS)."