Τα Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, η μεγαλύτερη αλυσίδα φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης σε Ελλάδα και Κύπρο σήμερα, με περισσότερα από 81 εκπαιδευτήρια σε λειτουργία, 9.587 μαθητές, 813 καθηγητές και με εκατοντάδες επιτυχόντες σε ανώτερες και ανώτατες πανεπιστημιακές σχολές, κατανοώντας τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές οικογένειες, προχώρησαν στις παρακάτω προσφορές:

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΕΝΟΣ (1) ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

Τα φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ επικροτούν πάντα την προσπάθεια των μαθητών, γι αυτό το λόγο, πέρα από βραβεύσεις και διακρίσεις ακαδημαϊκού χαρακτήρα προχώρησαν στο να προσφέρουν υποτροφία τα δίδακτρα ενός (1) μήνα για τους αριστούχους μαθητές!

Η προφορά ισχύει για μαθητές που προήχθησαν στην Α΄ και τη Β΄ Λυκείου με βαθμολογία 18 και άνω.

ΑΝΕΡΓΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

Προσφέρουν σε όλους τους άνεργους γονείς ειδικές προνομιακές τιμές σε όλα τα προγράμματα Γυμνασίου, Λυκείου και σχολικής μελέτης για μαθητές Δημοτικού. Η έκπτωση αυτή θα παρέχεται στους γονείς των μαθητών καθ' όλη τη διάρκεια του έτους με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας τους σε ισχύ.

ΓΟΝΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Προσφέρουν 10% έκπτωση στους μαθητές που οι γονείς τους είναι εκπαιδευτικοί.

ΑΔΕΡΦΙΑ – ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

Δίπλα πάντα στην οικογένεια προσφέρουμε σημαντικές εκπτώσεις που αγγίζουν μέχρι και το 50% στα αδέρφια, στις τρίτεκνες και στις πολύτεκνες οικογένειες.

Το ποσοστό της έκπτωσης διαφοροποιείται με την επιλογής του προγράμματος που ταιριάζει σε κάθε μαθητή ανάλογα με τις ανάγκες του.

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΦΙΛΩΝ

Συνεχίζουμε την προσφορά επιπλέον εκπτώσεων σε όλους τους μαθητές μέσω της επιτυχημένης σύστασης συγγενών, φίλων και γνωστών που θα γραφτούν στα φροντιστήρια μας. Για κάθε εγγραφή θα παρέχονται στον μαθητή μας ως έκπτωση τα δίδακτρα μισού μήνα.

ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

Αποτελεί κοινή παραδοχή πως οι συνεχείς αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα και η κλιμακούμενη επιδείνωση της αγοράς εργασίας, έχουν δημιουργήσει μια κατάσταση ασάφειας και σύγχυσης στους μαθητές, αναφορικά με τις εκπαιδευτικές επιλογές και το εργασιακό τους μέλλον. Αναμφίβολα, η επιτυχής επαγγελματική αποκατάσταση των νέων συνδέεται άμεσα με την ορθή ενημέρωση και την εύστοχη επιλογή εκπαιδευτικών διεξόδων. Κρίνεται, συνεπώς, αναπόδραστη η ανάγκη για παροχή υπηρεσιών επαγγελματικού προσανατολισμού και συμβουλευτικής σταδιοδρομίας από εξειδικευμένους και έμπειρους φορείς.

Για αυτό, ο Όμιλος φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης συνεργάζεται με την καταξιωμένη στη χώρα μας εταιρεία Συμβούλων εκπαίδευσης και σταδιοδρομίας EMPLOY, παρέχοντάς σας πολύτιμες συμβουλές και εξειδικευμένες απαντήσεις για όσα αφορούν το μέλλον των παιδιών σας.

Παρέχουμε στους μαθητές μας το τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού σε προνομιακές τιμές.

Σε περίπτωση εγγραφής σε ένα από τα προγράμματα ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ το προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ.

Διευκρινήσεις

1. Οι ειδικές προνομιακές τιμές ισχύουν για διαθέσιμες θέσεις φοίτησης σε ήδη υπάρχοντα τμήματα ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, με μέσο όρο αριθμού ατόμων, 6 άτομα ανά τμήμα.

2. Σε περίπτωση που κάποιος μαθητής δικαιούται και άλλες κατηγορίες εκπτώσεων από την οικογένειά του, (πολυτέκνων, εκπαιδευτικών, αριστούχων κλπ), τότε θα ισχύσει η μεγαλύτερη έκπτωση για τον δικαιούχο και όχι όλες μαζί αθροιστικά.