Ιστορική Αναδρομή - Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ | Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης
Follow
Διαγωνισμός ΑRTEMIS 2024 - Δώρο iPhone 15!     Περισσότερα
Toggle Bar

Ο εκπαιδευτικός όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ δραστηριοποιείται στο χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης μαθητών Γυμνασίου, Λυκείου και Αποφοίτων με συνεχή αύξηση του αριθμού των μαθητών του σε όλες τις περιοχές που λειτουργούν τα παραρτήματά του.

Το 1997, μαζί με μια ομάδα έμπειρων και καταξιωμένων καθηγητών στο χώρο τους, δημιουργήσαμε το πρώτο κέντρο Φροντιστηριακής Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ. Φιλοδοξία μας ήταν και είναι η παροχή μαθημάτων φροντιστηριακής υποστήριξης στους μαθητές μας με μοναδικό στόχο τη μελλοντική τους επιτυχία.

Από τότε μέχρι σήμερα το έργο μας αναπτύσσεται κάθε χρόνο και περισσότερο, βλέποντας περισσότερους από 3.500 μαθητές μας να διαβαίνουν την πόρτα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε ανώτερες και ανώτατες σχολές και να γίνονται καταξιωμένοι επιστήμονες και επιτυχημένοι επαγγελματίες.

Είκοσι χρόνια αργότερα, ο εκπαιδευτικός όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα φροντιστηρίων σε Ελλάδα και Κύπρο με 2 πιστοποιήσεις ολικής ποιότητας ISO 9001 και ΕΛΟΤ 1433 από τους LLOYD'S Register του Λονδίνου.

Με περισσότερα από 81 φροντιστήρια σε λειτουργία, 813 καθηγητές και περίπου 9.587 μαθητές σε μέση ετήσια βάση, ο εκπαιδευτικός οργανισμός ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ είναι ο ισχυρότερος φροντιστηριακός οργανισμός.

Η εταιρεία διαθέτει 53 τίτλους φροντιστηριακών βιβλίων για τα μαθήματα Γυμνασίου – Λυκείου, προγράμματα επαγγελματικού προσανατολισμού και συμβουλευτικής γονέων και μαθητών, οδηγό σπουδών με χρήσιμες πληροφορίες, υπερσύγχρονο οπτικοαουστικό υλικό με διαδραστικούς πίνακες που βοηθούν στην αφομοίωση του μαθήματος καθώς και τις καλύτερες παιδαγωγικές μεθόδους μάθησης που εφαρμόζονται από καθηγητές με τεράστια πείρα και αναγνωρισμένο διδακτικό και συγγραφικό έργο.

Και όλα αυτά γιατί;

Γιατί τα παιδιά μας αξίζουν πάντα το καλύτερο!

Τα παιδιά είναι η ελπίδα μας για το μέλλον!

Οφείλουμε να τους εξασφαλίσουμε τις καταλληλότερες συνθήκες μάθησης για να αναπτυχθούν σωστά και να διαμορφώσουν τον χαρακτήρα τους.

Η φιλοσοφία των Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ είναι να προσφέρουν σε όλους τους μαθητές τους πάντα την καλύτερη εκπαίδευση, χωρίς κανένα συμβιβασμό στη ποιότητα.

 

Επισκεφθείτε μας, για να διαπιστώσετε και εσείς από κοντά πόσο ζεστό και φιλόξενο είναι το περιβάλλον μάθησης και να γνωρίσετε τους ανθρώπους στους οποίους σας καλούμε να εμπιστευθείτε τη μόρφωση των παιδιών σας.

Εμείς θα χαρούμε να συζητήσουμε μαζί σας και να βρούμε από κοινού το πρόγραμμα φροντιστηριακής υποστήριξης που σας ταιριάζει καλύτερα, παρέχοντας εκπαιδευτική ποιότητα και τιμές που μόνο ένας μεγάλος φροντιστηριακός όμιλος μπορεί να προσφέρει!

20 χρόνια πριν... "Θα φτάσω ψηλά!"
Η διαφήμιση μας το 1997, με το αρχικό λογότυπο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ!
20 χρόνια μετά... "Μαζί, πετάμε ψηλά!"

Η διαφήμιση μας σήμερα, 2017, με το νέο λογότυπο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ!
Τα χρόνια πέρασαν, οι εποχές άλλαξαν... αυτά όμως που παρέμειναν
αναλλοίωτα στο χρόνο για εμάς είναι η αγάπη μας για τα παιδιά και την εκπαίδευση!

Αυτά δεν θα αλλάξουν ποτέ!

 

 

Χρήσιμα Εργαλεία για τους μαθητές

 • Τα νέα της εκπαίδευσης +

  Τα νέα της εκπαίδευσης για τις πανελλήνιες εξετάσεις και όλα σας ενδιαφέρουν.

  Λεπτομέρειες...

 • Βάση σπουδών και επαγγελμάτων +

  Υλικό για μαθητές Λυκείου και υποψήφιους των Πανελληνίων.

  Λεπτομέρειες...

 • Βάσεις Εισαγωγής +

  Δείτε ποιες είναι οι Βάσεις Εισαγωγής για τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

  Λεπτομέρειες...

 • Υπολογισμός Μορίων +

  Υπολογίστε εύκολα, γρήγορα και έγκυρα τη βαθμολογία σας για το Ενιαίο Λύκειο.

  Λεπτομέρειες...

 • 1
 • 2
 • Διαγωνίσματα
 • Πρότυπα
 • Online Tests

Διαγωνίσματα & Θέματα

Όλα τα διαγωνίσματα του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, των πανελλαδικών εξετάσεων καθώς και εκφωνήσεις και λύσεις της Τράπεζας Θεμάτων.Εμφάνιση

Πρότυπα Γυμνάσια

 

  

Υλικό για τα Πρότυπα Γυμνάσια που εξασφάλισε αποκλειστικά για όλους εσάς ο εκπαιδευτικός όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ. Περισσότερα

Online Tests για όλους

Tests σε όλα τα μαθήματα και τις τάξεις. Δοκίμασε τις δυνατότητες σου.

Εμφάνιση