Φιλολογικών - Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ | Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης
Follow

user_female

ΣΑΡΑΝΤΙΤΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΟΜΙΛΟΥ

Συντονίστρια των φιλολόγων του Ομίλου «ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ» και υπεύθυνη στο μάθημα της Νεοελληνικής γλώσσας. Σπούδασε στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας της φιλοσοφικής σχολής του πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχει προϋπηρεσία 25 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα με εξειδίκευση στη διδασκαλία Έκθεσης και Ιστορίας . Εργάζεται στον Όμιλο «ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ» από το 1997.

user_male

ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ 

Συντονιστής των φιλολόγων του ομίλου στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών και Λατινικών. Σπούδασε στο τμήμα φιλολογίας (κατεύθυνση κλασική) της φιλοσοφικής σχολής του πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (Βαθμός: Άριστα - 9,58) ειδίκευσης Αρχαίας Ελληνικής - Λατινικής Φιλολογίας. Έχει προϋπηρεσία 10 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα με εξειδίκευση στη διδασκαλία Αρχαίων Ελληνικών, Λατινικών και Έκθεσης.

user_male

ΓΚΕΛΤΗΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Είναι υποψήφιος διδάκτορας του τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ). Ολοκλήρωσε με άριστα τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη σύγχρονη ελληνική ιστορία στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αποφοίτησε με «λίαν καλώς» από το τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (κατεύθυνση Παιδαγωγικής) του ίδιου πανεπιστημίου. Άρθρα του έχουν δημοσιευτεί σε συλλογικούς τόμους και στον Τύπο, ενώ έχει πραγματοποιήσει πολλές ομιλίες σε ελληνόφωνα και διεθνή συνέδρια. Συνεχίζει τις σπουδές του στο τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Έχει πολυετή προϋπηρεσία στην ιδιωτική εκπαίδευση.

ΤΖΙΤΖΙΚΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στη φιλοσοφική σχολή του πανεπιστημίου Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στο τμήμα φιλολογίας (κατεύθυνση κλασσική) έχει 19 χρόνια φροντιστηριακή εμπειρία και συνολικά 26 χρόνια στην εκπαίδευση.

user_female

ΜΠΙΤΣΙΚΑ ΜΑΡΙΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε κλασική φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με ειδίκευση Αρχαίας Ελληνικής – Λατινικής Φιλολογίας. Έχει προϋπηρεσία 12 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα με ειδίκευση στη διδασκαλία Αρχαίων, Λατινικών και Έκθεσης. Έχει συντελέσει ακαδημαϊκή υπεύθυνη στο μάθημα των Λατινικών και συντονίστρια στα φιλολογικά μαθήματα γυμνασίου σε φροντιστηριακά κέντρα.

ΚΑΤΤΗ ΜΑΡΙΝΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Υπεύθυνη για την εισαγωγή των μαθητών στα Πρότυπα Πειραματικά Σχολεία. Σπούδασε στο τμήμα Φιλολογίας (κλασική κατεύθυνση) της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (βαθμός πτυχίου: 7,6 Λίαν Καλώς).

ΜΗΤΡΟΥΣΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ακολουθώντας την Κλασική κατεύθυνση. Έκανε / πραγματοποιεί μεταπτυχιακό στην Εκπαίδευση Ενηλίκων στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.Έχει προϋπηρεσία 14 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα με ειδίκευση στη διδασκαλία Αρχαίων και Έκθεσης.

ΣΤΕΡΝΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Φοίτησε στο τμήμα Ιστορίας- Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α., ακολουθώντας την κατεύθυνση της Ιστορίας. Εργάζεται από το 2008 σε Φ.Μ.Ε. διδάσκοντας Αρχαία, Λατινικά, Ιστορία και Λογοτεχνία. Παρακολούθησε το σεμινάριο του Κέντρου Μελέτης Ψυχοφυσιολογίας και Εκπαίδευσης του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα τις μαθησιακές δυσκολίες.

ΔΑΒΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Απόφοιτος του τμήματος φιλολογίας ( κατεύθυνση κλασική) της φιλοσοφικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με βαθμό πτυχίου 8,2 (Λίαν Καλώς). Διαθέτει πιστοποιημένα σεμινάρια που αφορούν τη λογοτεχνία, τη γλωσσολογία, το μάθημα της Έκθεσης και την ειδική αγωγή. Ειδικεύεται στα Αρχαία, τα Λατινικά και την Έκθεση.

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΒΗΘΛΕΕΜ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Είναι απόφοιτη του τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με Κλασική κατεύθυνση. Έχει συμμετοχή σε σεμινάριο για την Διδασκαλία της Λατινικής γλώσσας στο σύγχρονο ελληνικό σχολείο . Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με θέμα την Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής- Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ).

ΛΥΚΟΥ ΑΝΝΑ- ΜΑΡΙΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε φιλόλογος στη Φιλοσοφική σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών. Μερικές από τις πιστοποιήσεις σεμιναρίων που έχει αφορούν τη διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και την Αριστοτελική Ηθική. Έχει πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης και ειδικεύεται στα Αρχαία στην Έκθεση και στο Φιλοσοφικό λόγο.

 

Εγγραφή Online

Εγγραφείτε ΤΩΡΑ στα Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ και κερδίστε!

Ενδιαφέρομαι

Χρήσιμα Εργαλεία για τους μαθητές

 • Τα νέα της εκπαίδευσης +

  Τα νέα της εκπαίδευσης για τις πανελλήνιες εξετάσεις και όλα σας ενδιαφέρουν.

  Λεπτομέρειες...

 • Βάση σπουδών και επαγγελμάτων +

  Υλικό για μαθητές Λυκείου και υποψήφιους των Πανελληνίων. Για να συνδεθείτε ζητήστε πρόσβαση από την γραμματεία του κέντρου σας.

  Λεπτομέρειες...

 • Βάσεις Εισαγωγής +

  Δείτε ποιες είναι οι Βάσεις Εισαγωγής για τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

  Λεπτομέρειες...

 • Υπολογισμός Μορίων +

  Υπολογίστε εύκολα, γρήγορα και έγκυρα τη βαθμολογία σας για το Ενιαίο Λύκειο.

  Λεπτομέρειες...

 • 1
 • 2
 • Διαγωνίσματα
 • Πρότυπα
 • e-Learning

Διαγωνίσματα & Θέματα

Όλα τα διαγωνίσματα του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, των πανελλαδικών εξετάσεων καθώς και εκφωνήσεις και λύσεις της Τράπεζας Θεμάτων.Εμφάνιση

Πρότυπα Γυμνάσια

 

  

Υλικό για τα Πρότυπα Γυμνάσια που εξασφάλισε αποκλειστικά για όλους εσάς ο εκπαιδευτικός όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ. Περισσότερα

Επανάληψη Μαθήματος

Οι μαθητές μας πλέον μπορούν να επαναλαμβάνουν το μάθημα ακόμα και στο σπίτι τους!

Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 223 επισκέπτες και κανένα μέλος