Υποστηρίζουμε - Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ | Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης
Follow
ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ: Κάνε την εγγραφή σου & κέρδισε ΜΙΣΟ ΜΗΝΑ ΔΩΡΟ Περισσότερα
Toggle Bar

Κυρίες και κύριοι,

Εμείς, τα Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, ως ένας εκπαιδευτικός οργανισμός που σέβεται τον κοινωφελή χαρακτήρα του, αντιλαμβανόμαστε την προσφορά μας στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο ως υποχρέωση!

Προτεραιότητά μας είναι (και θα είναι πάντα για εμάς!) να υπερβαίνουμε το πλαίσιο των Ηθικών και Κοινωνικών Αξιών που διέπουν μια Εταιρεία και να εφαρμόζουμε με εθελοντικό χαρακτήρα, την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, τόσο στις συναλλαγές μας και στις δραστηριότητες του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, όσο και σε δράσεις ή ενέργειες που στόχο θα έχουν την παροχή ίσων ευκαιριών σε παιδιά και εφήβους που βρίσκονται σε ανάγκη και τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης τους!

Με γνώμονα όλα τα ανωτέρω, απόφαση της εταιρείας μας είναι να στηρίξουμε ενεργά έναν οργανισμό ο οποίος αδιαμφισβήτητα προσφέρει σήμερα σπουδαίο έργο στα παιδιά και στις οικογένειες τους!

Ο οργανισμός αυτός είναι για εμάς η Κιβωτός του Κόσμου!

Όπως γνωρίζετε ήδη, από το καλοκαίρι που μας πέρασε, σε όλα τα έντυπα του Ομίλου μας υπάρχει πλέον το λογότυπο της Κιβωτού και η φράση μας «ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ». Η διαδικασία αυτή έχει υπογραφεί σε σχετική σύμβαση δωρεάς μεταξύ του Μ.Κ.Ο. Κιβωτός του Κόσμου και της Δικαιοπαρόχου Εταιρίας μας.

Έτσι λοιπόν 1 € από κάθε μαθητή μας που εγγράφεται σε Φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ή Κέντρο AFTER SCHOOL πανελλαδικά (ανεξάρτητα από την ηλικία του ή τα μαθήματα που κάνει) θα πηγαίνει στην υποστήριξη του έργου της Κιβωτού. Αυτό – από τη νέα σχολική χρονιά – θα αναγράφεται και στα ιδιωτικά συμφωνητικά που θα υπογράφονται μεταξύ των διευθυντών και των γονέων των μαθητών μας.

Η επιταγή με το συνολικό ποσό όλων των μαθητών, όλων των κέντρων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ και AFTER SCHOOL, θα παραδοθεί στην Κιβωτό του Κόσμου στο Ετήσιο Σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού της εταιρίας μας που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαρτίου 2018 στην Αθήνα!

Αυτή η ενέργεια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ προς τα παιδιά της Κιβωτού θα ισχύει συνεχώς, μέχρι να σας ενημερώσουμε εκ νέου κάτι διαφορετικό.

Επίσης, σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους συνεργάτες μας και τα Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ / Κέντρα AFTER SCHOOL Αγίας Σοφίας Πειραιά και Περιστέρι Νέα Ζωή, που απορρόφησαν το σύνολο των υποτροφιών που δόθηκαν στα παιδιά της Κιβωτού από τον Όμιλο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ για το 2017 – 2018 και που συνέβαλλαν με τον τρόπο τους στην φροντιστηριακή ενίσχυση και στήριξη αυτών των μαθητών!

Σας ευχαριστούμε!

Εγγραφή Online

Εγγραφείτε ΤΩΡΑ στα Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ και κερδίστε!

Ενδιαφέρομαι

Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 237 επισκέπτες και κανένα μέλος